10 Tips Om De Autoverzekeringskosten Te Verlagen Met Dikke Kortingen

Ondanks deze verontrustende trend, zal de weg die voor ons ligt in 2019 niet zonder besparingen zijn als je het volgende advies over het verlagen van de kosten van autoverzekeringen neemt, maar hoe zit het nu eigenlijk met al die verzekeringen? Veel mensen hebben al een autoverzekering vergelijken bekeken om de beste prijs te vinden voor hun dekking.

Maximaliseer Uw Kortingen Op Autoverzekeringen

Autoverzekeringskortingen verschillen per verzekeringsmaatschappij, maar meestal zijn standaardvereisten voor veiligheidsfuncties, lage kilometrage, meer dan één auto verzekerd bij hetzelfde bedrijf en gedurende een periode van jaren bij dezelfde verzekeringsmaatschappij. Hier volgen enkele van de meest voorkomende, en onze ‘Gids voor kortingen op autoverzekeringen’ legt het onderwerp in detail uit, met voorbeelden van hoeveel u bespaart en hoe de kortingen worden toegepast op uw beleid.

Lage Kilometrage: als u minder dan 7.500 mijl per jaar rijdt, komt u mogelijk in aanmerking voor een korting bij lage kilometerstand op uw autoverzekering, meestal 5 tot 15 procent. En sommige autoverzekeringsmaatschappijen bieden forensenkorting als u tijdens de week gebruikmaakt van het openbaar vervoer.

Multi-Auto: als u meer dan één auto op uw polis verzekert, krijgt u een korting voor meerdere auto’s. Verwacht 10 tot 25 procent korting op uw aanvarings-, omvattings- en aansprakelijkheidspremies.

Veiligheidsvoorzieningen: Autoverzekeringsmaatschappijen bieden een verscheidenheid aan kortingen voor antiblokkeerremmen, automatische veiligheidsgordels en airbags. Op dezelfde manier kunnen antidiefstaltoestellen zoals auto-alarmen en volgsystemen (bijv. LoJack) u ook een verzekeringskorting opleveren, omdat ze de kans verkleinen dat uw auto wordt gestolen of wordt vernield. Deze soorten kortingen variëren van 5 procent tot 30 procent.

Ook goed om te weten: daarnaast kunt u een prijsverlaging door lidmaatschappen van aangesloten leden verdienen, bijvoorbeeld een AAA-lid zijn of een hogeschool alumniegroep kopen, of een aantal jaren bij dezelfde autoverzekeringsmaatschappij blijven.

Volg Een Defensieve Rijopleiding Om Beter Te Leren Rijden Als Je Gaat Verzekeren

Als u een schoon rijrecord hebt en een verkeersklasse wilt nemen om een ​​lagere autoverzekeringstarief te krijgen, bieden verzekeraars gewoonlijk een korting van 5 procent tot 15 procent op aansprakelijkheids- en aanvaringsdekkingen gedurende drie jaar.

Er kunnen echter enkele waarschuwingen zijn, afhankelijk van uw nationale wetgeving en verzekeringsmaatschappij. Alleen bestuurders ouder dan 25 kunnen bijvoorbeeld in aanmerking komen voor de korting of soms moeten alle bestuurders van het verzekerde voertuig de cursus volgen om zich te kwalificeren.

Verkeersschoolcursussen variëren, maar meestal zijn ze vier tot zes uur, worden ze aangeboden in persoon, online of beide, kosten tussen $ 25 en $ 75, en dekken ze een reeks lessen over verkeersveiligheid.

Comments are closed.