Je Krijgt Tegenwoordig Nog Een Grotere Keuze Aan Samsung Telefoons

Smartphones met modelnummers en een telefoonabonnement die worden toegeschreven aan aankomende Galaxy S10-modellen zijn naar voren gekomen op browser-benchmark-sites. SM-G970, SM-G973 en SM-G975 zouden de Galaxy S10 Lite, Galaxy S10 en Galaxy S10 + worden. Een andere SM-G977 zal naar verluidt later verschijnen en zal waarschijnlijk de 5G-versie van de S10 zijn. Voor de mensen die een nieuw los toestel kopen is deze S10 misschien een goede optie.

De Eerste Benchmarkresultaten Van Het Displays Zijn Bekeken

Benchmarkresultaten voor sommige van deze geven via hun beeldschermresoluties aan dat de beeldschermen een beeldverhouding van 19: 9 hebben. Dit geeft, in vergelijking met de huidige 18.5: 9-verhouding die op de Galaxy S9 wordt gebruikt, een nog hoger display aan. Een nog groter scherm zal leiden tot nog kleinere randen, wat kan worden bereikt door een perforatiegatscherm te gebruiken dat door Samsung Infinity O wordt genoemd.

Android Telefoons Hebben Een Stevige Concurrentie Met Honor

Op naar de camera: XDA Developers keken naar de One UI Android Pie-gebaseerde bèta en ontdekten een cameramodus genaamd Bright Night. Dit kan iets vergelijkbaars zijn met Google’s Night Sight, OnePlus ‘Nightscape, Honour’s Super Bright-modus, Huawei’s Night Mode en Xiaomi’s Night Scene-modus.

Het zou in principe op dezelfde manier werken als alle functies van de concurrent, meerdere snapshots maken en ze combineren, met als resultaat de laatste die helderder is. Dit is hoe Samsung de modus beschrijft: “Maak meerdere foto’s en combineer ze om helderdere, duidelijkere foto’s te maken bij weinig licht zonder de flits te gebruiken”.

Comments are closed.