3 dingen waar mensen over liegen in hun datingprofielen

Uit recent onderzoek is gebleken dat een van de grootste klachten bij mannen en vrouwen het omgaan met de leugens is die mensen in hun datingprofielen vertellen.

Waarom liegen mensen in hun profiel? Op het eerste gezicht is het antwoord eenvoudig: mensen aantrekken. Toch is er bijna altijd een diepere reden. Als mensen liegen over wie ze zijn in hun datingprofiel, betekent dit dat ze niet echt geloven dat ze aantrekkelijk genoeg zijn zoals ze zijn. Dienovereenkomstig voelen ze de behoefte om te liegen om anderen te boeien omdat ze zichzelf vertellen dat mensen hen alleen maar leuk zullen vinden of bij hen willen zijn als ze een betere, glanzender versie van zichzelf lijken te zijn. Nou, we weten allemaal wat er gebeurt als mensen in hun profiel liggen: de waarheid komt later naar buiten en mensen voelen als gevolg daarvan nog meer wantrouwen in de algehele datingervaring.

Wat zijn de belangrijkste dingen waar mensen over liegen in hun respectieve datingprofielen?

Hoogte. Zowel mannen als vrouwen liegen vaak over hun lengte in hun datingprofielen. Of ze nu het gevoel hebben dat ze echt te kort of te lang zijn om aantrekkelijk te vinden, mannen en vrouwen liegen vaak. De samenleving kan bijvoorbeeld taai zijn voor mannen die kort zijn en vrouwen die veel langer zijn dan gemiddeld, omgaan met hun eigen frustraties. Interessant is dat vrouwen die bijzonder lang zijn, hun lengte vaak later in het leven waarderen, hoewel ze zich tijdens hun jongere jaren misschien vreemd of anders hebben gevoeld. Korte mannen, aan de andere kant, komen later meestal niet tot hetzelfde gevoel van waardering of trots voor hun lengte. Ik heb bijvoorbeeld veel vrouwen in mijn professionele en persoonlijke leven horen zeggen dat ze niet met een korte man zouden uitgaan. Um, dit is waarom mensen in hun profielen liggen! Het punt is niet specifiek voor het lengteprobleem. Het echte punt is dat iedereen vanaf het begin eerlijk moet zijn en dat iedereen zijn net iets breder zou moeten werpen om types te geven waarvan ze normaal niet de kans zouden zien om te onthullen hoe geweldig ze als partners zouden kunnen zijn.

Gewicht. Dit omvat het plaatsen van foto’s van een veel dunnere versie van jezelf, en het doorgeven als actueel! Gewicht is een van de belangrijkste problemen met het gevoel van eigenwaarde waarmee zowel kinderen als volwassenen te maken hebben, waardoor de stemming en het algemene gevoel van eigenwaarde omlaag gaan. In plaats van te liegen over uw gewicht, doet u precies het tegenovergestelde: vertel de absolute waarheid. Iemand die niet met je zou uitgaan vanwege je gewicht? Zeg “Tot ziens!” En druk op delete. Wie wil er bij iemand zijn die je alleen maar leuk vindt onder bepaalde voorwaarden? Bovendien voelt niemand ooit goed over zichzelf als hij liegt. Misschien kun je liegen om een ​​eerste date met iemand af te sluiten, maar vanaf het begin direct en van tevoren zijn bespaart iedereen uiteindelijk tijd en energie. Voor degenen onder u die te zwaar zijn, voeg een realtime foto toe waar mensen uw lichaam kunnen zien en zelfs vrij zijn om te zeggen hoe zwaar u bent. Zeg bijvoorbeeld: “Ik heb waarschijnlijk 20 pond te verliezen”, of “Ik ben waarschijnlijk [een geschat aantal invoegen] te zwaar, maar ik probeer wel gezond te zijn door [oefeningen invoeren, gezond eten, enz.].”

Status/ Inkomen. Net als bij leugens over uiterlijk, zijn leugens over inkomen of financiële status niet logisch. Je datums onthullen de waarheid vroeg of laat, en als je ze hebt bedrogen, zullen ze je niet vertrouwen en zullen ze je kwalijk nemen als je ze voor de gek probeert te houden. Wat meer is, je data zullen ook het feit analyseren dat je liegen suggereert dat je je niet goed genoeg voelt om jezelf eerlijk te vertegenwoordigen. Als je je niet goed voelt over je baan of inkomen, zeg dat dan en leg uit wat je van plan bent om dit te veranderen. Bijvoorbeeld: “Voor mijn werk ben ik nu [voer je job in]. Ik ben er niet echt dol op, dus werk ik aan een plan om [de plannen voor een nieuwe baan in te voegen als je eerlijk probeert de verandering aan te brengen].

De laatste regel om te onthouden …

De waarheid vertellen over wie je bent, is niet alleen voor het welzijn van de andere persoon – het is ook voor jou. Door vanaf het begin eerlijk te zijn, heb je meer respect voor jezelf en zullen anderen jou ook meer respecteren.

Nu ben je ready om te beginnen met het opzetten van je datingprofile. Mara eerst moet je een datingsite uitkiezen dat bij jou past. Er zijn diverse soorten sites te vinden waaronder dating voor hoger opgeleiden en dating voor christelijke mensen. Dus je zult hoogstwaarschijnlijk eentje vinden die perfect voor je is.

Comments are closed.